Ullekalv erbjuder

 Boken om Rocky Mountainhästen

Nu finns den första boken på svenska om Rocky Mountainhästen. Den berättar ingående om rasen, ursprung, användningsområde, färger, hur hästarna är och hur du får tag på en Rocky. Den finns på exempelvis adlbiris och bokus men oftast finns något exemplar tillgängligt till försäljning om du kommer förbi (skickas ej). Då kostar den 220 kr. 
Black Pepper

Black Pepper finns tillgänglig för avel för friska ston av alla raser. Läs mer om Black Pepper här och här.
Bokningsavgift: 1000 kr
Konstaterad dräktighet vid ca 20 dygn: 2000kr
Levande föl: 4000kr
Dygnsavgift: 50 kr på bete.
Vill du köpa en Rocky Mountain häst?
Ullekalv Rocky Mountain Horses har ofta årets föl till salu. Är du intresserad av ett svenskfött Rocky Mountainföl är det bara att höra av sig.  Det går även att boka kommande föl och då kan du själv vara med från början samt välja namn.


Har vi inte vad du söker kan du få tips på vart du kan söka dig och vad som kan vara värt att tänka på oavsett om du vill importera från USA eller Europa.Ullekalvs Esmerée - dotter till Black Pepper
Då och då annordnar vi olika arrangemang som exempelvis RMHA World Pink Ride eller så är vi ute och visar upp oss som på Östgötahäst och Falsterbo Horse Show.


Vi tar även emot besök i mån av tid och kan ibland låta intresserade följa med på en ridtur eller få se någon eller flera hästar jobba. Hör av dig, så får vi se vad vi kan ordna!2014 deltog RPM's Silver Persuasion deltog i Sveriges första Internationella tävling för alla töltande raser på Falsterbo Horse Show.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar